Anda sekarang berada di dalam website GNI Sacha Inchi Oil daripada Ustaz Hanafi yang original.

Assalamualaikum, saya Ustaz Hanafi. Saya tahu dah lama anda struggle dan ikhtiar macam-macam cara nak bantu masalah kolesterol, kencing manis, darah tinggi dan sakit-sakit sendi kan?


Izinkan saya bantu anda buat kali terakhir dan pastinya selepas ini anda dah tak perlu cuba lagi macam-macam produk dan bazirkan duit anda semua.

 

Sacha Inchi ini diperkaya OMEGA 3, 6 & 9. Pengganti kepada minyak ikan yang lebih baik. 

 

Dan semua bahan yang digunakan adalah daripada sumber semulajadi tiada bahan kimia.

 

  • OMEGA-3 yang terdapat dalam biji sacha inchi boleh membantu mengurangkan keradangan, menurunkan tahap kolesterol dan meningkatkan kesihatan jantung.
  • OMEGA-6 penting untuk kesihatan tulang, kerana ia membantu mengekalkan ketumpatan tulang.
  • OMEGA-9 boleh membantu dengan penurunan berat badan dengan menggalakkan rasa kenyang dan mengurangkan keinginan makan.
  • VITAMIN A dapat meningkatkan kesihatan mata, menyokong sistem kekebalan tubuh, pertumbuhan dan perkembangan, menjaga kesihatan kulit, dan mencegah kanser.
  • VITAMIN E dapat membantu menyokong fungsi imunisasi badan, melindungi tubuh daripada jangkitan dan penyakit

MEMPERKENALKAN GNI SACHA INCHI OIL

APA KATA PENGGUNA SACHA INCHI

JANGAN LEPASKAN TAWARAN DISKAUN DARI GNI SACHA INCHI

Anda Boleh Guna Pilihan COD (Cash On Delivery). Anda Order Je Sekarang Dalam Website Ni, Dan Bayar Pada Courier Bila Barang Anda Sampai Nanti. Maka Tiada Risiko Barang Anda Tidak Sampai.

ANDA MUNGKIN BERPELUANG MEMENANGI

Untuk sebarang bantuan dan pertanyaan, sila klik whatsapp sekarang

F.A.Q

Dalam satu botol ada 60 biji
Dua biji pagi dan dua biji malam
Produk original GNI ada pelekat Halvec di botol dan tablet tidak beku jika letak dalam peti sejuk.
Ambil selepas satu jam dari pengambilan ubat dari hospital
Tak ada side effect kerana Sacha Inchi oil hanyalah makanan tambahan dari bahan semulajadi
InsyaLLAH, 3-7 hari nampak kesannya
Boleh COD atau melalui pembayaran online
Boleh, pastikan jarak 1 jam pengambilan dari kedua-dua makanan tambahan.
Boleh, caj RM 10 untuk penghantaran COD

Website ini di miliki oleh :

 

GNI PHARMA SDN BHD ( 1466888-A )
27A, Jalan Nirwana 39, Taman Nirwana, 

Ampang Jaya, 68000 Selangor
Email : salesp@gnipharma.com.my​
Customer service : +6011-6050 1215

 


Disclaimer:

This website is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

This site gnipharmahq.com is not affiliated with ByteDance.com in any way, not does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.